سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
درباره وبلاگ

لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 10
  • بازدید دیروز: 2
  • کل بازدیدها: 101215



فایل و پروژه دانشجویی
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
جمعه 94 بهمن 30 :: 2:44 عصر ::  نویسنده : محسن گروسی
تحقیق شنوایی کودک شما در 9 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
دسته بندی پزشکی
بازدید ها 3
فرمت فایل word
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
تحقیق شنوایی کودک شما

فروشنده فایل

کد کاربری 18070
کاربر

تحقیق شنوایی کودک شما

در 9 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

شنوایی کودک شما


* از چه سنی باید شنوایی فرزندم مورد ارزیابی قرار گیرد؟
* شنوایی فرزندم کجا باید مورد ارزیابی قرار گیرد؟
* شنوایی فرزندم چگونه ارزیابی می شود؟
* چه اهمیتی دارد که شنوایی فرزندم هرچه سریع تر مورد ارزیابی قرار گیرد؟
* چگونه می توانم در اوان کودکی، متوجه کم شنوایی فرزندم شوم؟
* اگر فرزندم دچار کم شنوایی باشد چگونه ممکن است شنوایی اش بهتر شود؟
* چگونه به فرزندم کمک کنم با دیگران ارتباط برقرار کند؟
* آیا فرزندم در مدرسه با اشکالاتی روبه رو خواهد شد؟
* از کجا می  توانم اطلاعات بیشتری به دست آورم؟
بیشتر کودکان از زمان تولد می شنوند و گوش می دهند. آنان با تقلید صداهای پیرامون خود و صدای والدین و اطرافیان خود صحبت کردن را می آموزند. اما این امر در مورد همه کودکان صادق نیست. در حقیقت از هر 1000 کودک، 2 یا 3 کودک ناشنوا یا سخت شنوا متولد می شوند و تعداد بیشتری در سالهای بعدی کودکی شنوایی خود را از دست می دهند. بسیاری از این کودکان نیازمند آن هستند که زبان و گفتار را به صورتی متفاوت با دیگر کودکان بیاموزند. از این رو تشخیص هر چه سریع تر ناشنوایی یا ضایعه شنوایی حائز اهمیت بسیاری است.
آنچه در پی می آید، پاسخی است به پرسش های آغازین این نوشتار و هر آن چیزی که در مورد ارزیابی شنوایی کودکان لازم است دانسته شود.
از چه سنی شنوایی فرزندم باید مورد ارزیابی قرار گیرد؟




موضوع مطلب :


جمعه 94 بهمن 30 :: 2:44 عصر ::  نویسنده : محسن گروسی
مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف در 158 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
دسته بندی معماری
بازدید ها 2
فرمت فایل word
حجم فایل 83 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 137
مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف

فروشنده فایل

کد کاربری 25170
کاربر

مقاله معماری پُلها در شهرهای مختلف 

در 158 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

مقدمهمقدمه

در ارتباط با شهرهائی که با رودخانه همراه بوده اند و نقش رودخانه عامل مهمی در حیات آنها داشته است پل مطرح می شود.اصفهان شهری در کنار رودخانه ی زاینده رود به همراه موقعیت خاص خویش در منطقه پر عبور از قدیم تا کنون در ارتباط با رودخانه نقش مهمی را در جهت سازه های مختلط با پل داشته است.

یهودیه و جی دو شهر در منطقه اصفهان امروزی به وسیله پل شهرستان به بخش جنوبی رودخانه زاینده رود مرتبط می شوند.

پل شهرستان دارای چندین اهمیت در منطقه به حساب می آید در درجه اول تنها راه ارتباطی با بخش جنوبی رودخانه و در درجه بعدی به عنوان مرکز کنترل در جهت ورود و خروج اجناس باجگیری شناسائی افرادی که به منطقه وارد و خارج می شود.

گفته میشود که پلی نیز در قبل از صفویه در منطقه اصفهان ساخته می شود و این پل در جای فعلی پل خواجو قرار داشته است و با طرح اندازی جدید توسط شاه عباس برای شهر اصفهان در جهت تقویت شبکه ارتباطی خویش که بر مبنای چهار باغ قرار داشته این پل مسدود می گردد که بعدها پل خواجو طراحی می شود.

البته بایستی توجه داشت که هنوز پل خواجو در این زمان طرح نبود و پل عباس آباد پلی که در این قسمت قرار داشته مورد توجه بوده است.

بستن پل خواجو به عنوان راه ارتباطی در جهت برگردان شبکه اقتصادی از جهت شرق به غرب بوده است وبعدا” که قدرت حکومتی صفوی در اصفهان پای محکم می کند شاه عباس با ساختن پل خواجو در این مکان شبکه سازی کالبدی اصفهان را کامل می سازد.

عاملی دیگری نیز در ساختن پلها در این شهر مورد توجه بوده و آن بنای این پلها به صورتی متفاوت از دیگر پلها در کشور. این عمل به صورت خاصی جامع عمل به خود پوشانیده است.

الف ـ نمای پلها شباهت به کاروانسرا در دوران صفویه دارد و مخصوصا” با توجه به قسمت شاه نشین پل و بر جهان ابتدا و انتهای این شباهت بیشتر می گردد.البته این شباهت را شاید بایستی در جهت ارتباطات بین شهری مطرح میگردد و پل همین موقعیت را در دو قسمت رودخانه ایفا می کند.

ب ـ حجم پلها شبیه به حجم پلهای اروپایی قرون رنسانس است(فلورانس ـ ونیز) که در ارتباط با مردم ساخته میشوند ـ فرم غرفه هائی به عنوان فروش تفریح چایخانه ها و غیره که پلهای دوران صفویه نیز شاید در این جهت تقلید شده باشند ولی به علت موقعیت سوق الجیشی که پیدا میکند شاه عباس را از این تفکر منصرف میسازد.

این دو عامل (الف و ب ) با منظر شهری ارتباط خاص بر قرار می سازند مجموعه بیشه ها ـ رودخانه و بالاخره عمارتی میان آب حتی در این مسئله کاربدان جای می رسد و مسئله ارتباطی پل در مرحله دوم قرار می گیرد. دو پل الله وردیخان و خواجو از نظر فنی ساختمان نیز در حدی مطرح می شوند که صرف نظر از عامل عبوری به عنوان پل مطرح کننده مسئله تقسیم آب تفریح و بالاخره داد و ستد مردم قرار می گیرند.بخش تقسیم آب پل خواجو شاید با جرا‍‏‎‏‏ٌت بتوان به عنوان یک شاهکار فنی ساختمانی مطرح ساخت که امروزه با پیچیدگی فراوانی در کیلومتری به چند دورتر صورت می گیرد. عامل تقسیم آب به همراه مادیها( جویهای تقسیم به اراضی آب ) در سطح منطقه جز طرحهای مهندسی و طرح انداز صفوی شیخ بهائی دانست در جمع سازه های کالبدی شهر اصفهان به خوبی قدرت حکومتی مشاهده می گردد که این قدرت با سیاست خاص برنامه ریزی شهری و با شناخت بر عوامل اقتصادی مردم که همه چیز را تابع خویش می کند چگونه قدمت و استحکام خویش را در جامعه ای پایدار ساخته و حتی بعد از انقراض قدرت حکومتی به عنوان استثنا ٌ در تاریخ این شهر با تمام آن خصوصیات با جزئی تغییرات قدرتهای حکومتی دیگر باقی و بر جا می ماند.

مراحل اهمیت رودخانه به همراه پلهایش به صورت زیر می توان عنوان کرد:

الف ـ یهودیه قلعه تبرک جی به همراه پل شهرستان پل مارنان.

ب ـ مسجد جامع میدان کهنه، قلعه تبرک پل شهرستان،پل مارنان.

ج ـ مسجد جامع میدان نقش جهان، چهار باغ، پل الله وردیخان.

د ـ مسجد جامع میدان نقش جهان،چهارباغ. پل الله وردیخان،پل مارنان، پل خواجو.

چهار باغ برای شاه عباس در طرح جدید شهری که عنوان می کرد اهمیت زیادی داشت و در این جهت بود که می خواست اولاٌ قدمت و کشش شاهرگ اقتصادی بازار را از طرف شرق به غرب برگردانیده شود. دوما” با تضعیف این عامل اقتصادی عامل بعدی یعنی پل شهرستان ضعیف می شد و در نتیجه دیگر آن کنترل هائی که گذشت مفهومی برای آن پل پیدا نمی کرد و پل الله وردیخان در انتهای چهار باغ اهمیت می یافت. در جهت تقویت پل الله وردیخان شاه عباس حتی به ایجاد منطقه ای ارمنی نشین در زیر رودخانة زاینده رود در بخش جنوبی غربی می کند و عبور و مرور ارامنه از پل الله وردیخان باعثی بر رونق این پل و شبکه چهارباغ می گردد.اساس شبکه بندی سازه اصفهان صفوی بر روی بازار از مسجد جامع میدان نقش جهان خیابان چهارباغ و رودخانه زاینده رود قرار دارد.پل خواجو اهمیت خاصی در این زمان داشته و با ساختن قصری خصوصی در ابتدای آن (قصر میرزا علیخان ) در واقع عبور و مرور از روی این پل بسته می شود.

طرح جامع شهر صفوی اصفهان با در نظر گرفتن عامل آب بعنوان عصاره حیات جامع مطرح شده و با توجه به این تمام فرمهای شهری انجام میگیرند .

طراحی براثر مادیها طراحی که منشع از سرچشمه اصلی بوم یعنی زاینده رود میگردد . طراحی بر اساس خیابانهای جدید مانند چهارباغ و چهارباغ صدر که مجددا” براساس عامل اقتصادی که بعد ازعامل کشاورزی مرحله قبل بعنوان تجارت زندگی روزمره به همراه بازا رو عبور از پلهائی که از رودخانه ی زاینده رود می گذرند و بالاخره خود رود خانه ای زاینده رود با انجام تقسیمات حیاتی آب در کننده هائی چون پل خواجو و تفریگاههای چون پل الله وردیخان مطرح میشود .

موقعیت امروزی سازه کالبدی شهر اصفهان چیست ؟ چندین پل مجموعهای مختلف و اهمیتها ... پلهای امروز بر روی زاینده رود که نقشی در حیات اصفهان بازی میکنند عبارتند از:

الف ـ پل خواجو

ب ـ پل الله وردیخان

ج ـ پل آذر

د ـ پل فلزی

ه ـ پل وحید

و ـ پل بزرگمهر

پلهای آذر ، فلزی ، وحید با توجه به ابعادشان بایستی جوابگوئی مهمی در حیات اصفهان داشته باشند بخصوص با ممنوعیت کامیون و اتوبوس از پلهای خواجو و الله وردیخان اما می بینیم که چه بی حساب این سه پل اخیر برروی زاینده رود زده شده اند و شاید فقط در مرحله ای پل وحید بتواند جوابگوی صحیح نیاز به شهر بشود .

پل الله رودیخان درست در محور مقابل چهارباغ مرکز حیاتی شهر صفوی اصفهان مطرح میشود و از طرف دیگر پل خواجو نیز در همین موقعیت را با چهار باغ صدر بازی می کند در صورتیکه پل آذر مطلقا” درچنین وضعی قرار ندارد و پل فلزی تقریبا به علت کور بودن یکطرفه بودن خیابان منتظری در مقابل خیابان حکیم نظامی عملکرد صحیح خود را ندارد و تنها شاید منهای پل وحید با تکمیل شبکه اتوبان کمربندی اصفهان در جهت ارتباط با خیابانهای خیام و وحید و شریان ارتباطی بین شمال و جنوب کشور از طریق جاده تهران و جاده شیراز و ذوب آهن و شهر کرد مفهومی واقع به خود گیرد .

درجمع مطالب گذشته دقیق به مهم بودن پلهای الله وردیخان و خواجو از نظر مردم و ارتباطات شهری پی می بریم و این بدان معنی است که امروز نیزبا اینکه سه پل جدید بر روی رودخانه شهر موجود هستند ولی این دو پل نه ازرونق افتاده اند و نه خود را باخته دارند .

فهرست مطالب

مقدمه 7
تاریخچه پل خواجو 12
تغییر کارکرد پل خواجو 14
تغییرات پل خواجو 16
تزئینات پل خواجو 18
تاریخچه سی و سه چشمه ( الله وردیخان ) 19
تغییر کارکرد سی و سه پل 22
تزئینات سی و سه سه پل 26
تعمیرات سی و سه پل ( الله وردیخان ) 26
پلهای اولیه 28
پل سازی تا عهد هخامنشی 29
پل سازی در عهد آشوریها 30
پل سازی در زمان اورارتوها 33
پل سازی در عهد مادها 34
پل سازی در عهد هخامنشیان 35
پل سازی در عهد اشکانیان 46
پل سازی در عهد ساسانیان 47
پل کوار 50
پل تنگاب 50
پل مورد 50
پل پیرین 50
پل خیر آباد 50
پل های دختر 54
پل سازی در دوران اسلامی 55
الف : تقویت و مرمت طاقها 58
ب.: احداث طاق بر روی پایه های قدیمی 58
پل سازی در قرن چهارم 59
پل سازی در عصر غزنویان 62
پل سازی در دوره سلجوقیان 64
پل سازی در دوره ایلخانیان 67
پل سازی در دوره تیموریان 68
پل سازی در عصر صفوی 69
سی و سه پل 70
پل خاجوا 71
پل جویی 72
1-راه شمالی 74
الف : جاده کاشان به خوار ( گرمسار فعلی ) 74
ب: راه کاشان به قم 76
ج: راه اصفهان به قزوین 77
2-راه جنوب غربی 77
3-راه جنوب ( اصفهان به شیراز و بندر عباس ) 77
4-راه شرقی ، اصفهان به نایین 78
5-راههای غربی اصفهان بغداد 78
6-راه قزوین به همدان و بغداد 79
راه شمالی 79
راه مازندران – گیلان 81
پل سازی در دوره افشاریه 82
پل سازی در دوره زندیه 83
پل سازی در دوره قاجاریه 83
معماری پلها 86
پی سازی یا شالوده ریزی 86
پایه ها 92
طاق دهانه ها 95
فرم طاقها در دهانه پلها 97
1-طاق هلوچین یابیز 97
الف ـ هلوچین تند 98
ب ـ هلوچین کند 98
ج ـ هلوچین کفته 98
2-طاقهای تیزه دار 98
الف ـ طاق پنج او هفت 98
ب ـ طاق پنج او هفت تند 99
ج ـ طاق پنج هفت او کند 99
د ـ پنج هفت او کفته 99
3-طاق چمانه 99
4-طاق چهار بخش 99
سایر طاقها 100
روش اجرای طاقها 100
1-اجرای ضربی 100
2-اجرای رومی 101
اجرای طاق چهار بخش 101
استفاده از مهار چوبی در طاقها 101
کانه یا کنو 102
الف ـ کنوهای پنهان 103
کنوهای آشکار 104
ب ـ میل راهنما 105
ج : پشتبند 106
جان پناه 107
کتیبه ها 107
تزئینات 111
تاسیسات مربوط به پل 113
دیواره سازی 114
مصالح ساختمانی پلها 114
1-سنگ 114
1- آجر 115
2-آهک 116
3- ملاط قیر چارو 117
4- ملاطهای گچی 117
5- ساروج 117
6-آهن و سرب 118
آسیب پذیری پلها 119
الف ) انهدام پلها جهت استفاده از مصالح ساختمانی 123
ب) عبور و مرور وسایط نقلیه سنگین 123
احداث اتاق 124
پل آصف الدوله _ کرج 124
پل شاه عباسی محمد آباد _ قزوین 125
پل دلاک – قم 125
پل هشت چشمه_ سرخ ده ساوه 126
پل دودهک _دلیجان 127
پل لوشان – لوشان 127
پل لاله دشت – کوچصفهان 129
پل خشتی _ لنگرود 129
پل فرح أباد_ ساری 130
پل آجی چای _ تبریز 130
پل سنگی – تبریز 131
پل ابراهیم آباد – اردبیل 132
پل ورسک – فیروز کوه 132
فهرست منابع و ماخذ 134




موضوع مطلب :


پژوهش بررسی معماری امامزاده زید و امامزاده یحیی در 108 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc
دسته بندی معماری
بازدید ها 2
فرمت فایل word
حجم فایل 43 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 108
پژوهش بررسی معماری امامزاده زید و امامزاده یحیی

فروشنده فایل

کد کاربری 25170
کاربر

پژوهش بررسی معماری امامزاده زید و امامزاده یحیی

در 108 صفحه ورد قابل ویرایش آماده ارائه با فرمت doc

ظهور اسلام در آغاز قرن هفتم میلادی بنیاد بسیاری از کشورهای کهن ومتمدن در آن زمان را دگرگون ساخت و قدرت ونفوذ آن در ترکستان غربی وپنجاب از یک طرف واسپانیا از طرف دیگر گسترش یافت. به این ترتیب با پیدایش تغییرات اساسی در سرزمینهای مذکور،هنر وتمدن کهن آسیا، شمال آفریقا وحتی بخشی از اروپا دگرگون شد وشالوده هنرهای اسلامی که ترکیبی از هنر حکومتهای مغلوب (مانند ساسانیان وحکومت بیزانس) با فرهنگ اسلامی بود،شکل گرفت[1].

بدین وسیله از خلیج بنگال تا کرانه اقیانوس اطلس هنری با کیفیتی خاص به دست ملتها واقوام تحت سلطه اسلام پدیدار شد که دیدی خاص داشت وآن اعتقاد به اصول ومبانی وتعالیم اسلام مانند توحید ومبارزه با شرک بود. بنابراین هنرمندان از سنتهای گذشته قسمتهایی را پسندیده و مورد استفاده مجدد قرارداده اند که حتی الامکان وابسته به دیانت بوده و شیوه های هنری آن مغایرو متناقض با بیش و اعتقاد جدیدآنان نباشد. در این میان خصیصه ها و ویژگیهای هنری ایران زمین می توانست بیشتر از دیگر هنرها جوابگوی این نیاز باشد و با آن هماهنگی معنوی بیابد.

تشکیل هنر اسلامی تقریبا، با روی کار آمدن سلسله اموی در سال 41 هجری مصادف بود و این امر با انتقال مرکز خلافت از مدینه به دمشق بی ارتباط نبوده تغییر مرکز حکومت، مسلمانان را مستقیما با هنر بیگانه یعنی هنر ایران و رودم آشنا کرد و از همین زمان بود که هنر دوره بنی امیه، که التقاطی از هنر سرزمینهای همجوار بود، راه تازه ای در پیش گرفت[2].

هنر اموی بر اثر رویارویی دین و دولت جدید مسلمانان با سنتهای خاور نزدیک پدید آمده در واقع تمدن امویان در عین حال که تازه بود، سنتی وکهن نیز بود تازه از این نظر که در پی قالب های فکری،دیوانی وفرهنگی متناسب با مردم، اندیشه های جدید ونگرش های نوبود: وسنتی از این حیث که در جهان مفتوحه خود به دنبال این قالبها می گشت. امویان با گزینش الگوهای خود،نه تنها آنها را به روشی خلاق در هم آمیختند بلکه بتدریج آنها را بهبود هم بخشیدند شالوده ای محکم برای تحولات آینده جهان اسلام پدید آوردند. امویان با تختگاهشان دردمشق و لشکرکشیهای متعدد علیه بیزانس، بهتر از هر حکومت دیگر با گذشته مسیحی خاور نزدیک آشنا بودند ونیز می دانستند که حکمرانان امپراتوری وسیعی هستند ؛ و بخش شرقی امپراتوری آنها یعنی ایران و آسیای مرکزی، بیشترین غنائم را دراختیار آنها قراردادند ودیدگاهی از روشنترین نمودها وتاثیرات هنری جهانی جدید ودلفریب را پیش روی آنها گشودند[3].

در دوره امویان در زمینه احداث بناهای مذهبی و غیرمذهبی فعالیت قابل توجهی صورت گرفت؛ ازجمله میتوان به بناهای قبه الصخره، مسجد جامع دمشق، قصرالعمره و کاخ المشتی اشاره کرد که از شاهکارهای معماری اوایل اسلام به حساب می آیند.

منع صورت پردازی و تصویر سازی در آغاز ظهور اسلام موجب رکورد هنر نقاشی در کشورهای تحت تسلط حکومت اسلامی شد. و از این رو تزئینات ونقوش به شکلهای خطی، هندسی وانتزاعی بدل شد. از سوی دیگر اقوام عرب خودعموما بیابانگرد و چادرنشین بودند و لذا سابقه وسبکی در معماری و دیگر هنرهای اصلی نداشتند وهنرشان منحصر بود به نساجی و حصیربافی وساخت بت های مختلفی در هیات جانوران.اما بعدها بود که ضرورت ساخت مکان عبادت مسلمین و برپایی مساجد باعث شکل گیری هنر معماری اسلامی شد که تجلی آن را در طیف مختلفی از مساجد دوره های اسلامی شاهد هستیم.

بناهای اسلامی پیوند نزدیکی با نحوه عبادات روزانه مسلمانان دارد. رواج نماز جماعت نیاز به مکان بزرگی برای اجتماع مسلمین داشت. این مکانها در آغاز خانه های ساده ای بودند که با شاخ وبرگ نخل پوشیده شده بود.اما با پیشرفت وفتوحات مسلمین در سده های نخستین ضرورت ساخت بناهای عظیمی که گویای عظمت آیین جدید مسلمین باشد. ضرورت یافت[4].

آندره گدار هنر معماری دوره را این چنین توصیف می کند: «معماری اسلام در حالی شروع به کار کرد که فاقد هر گونه علم واطلاع وسابقه باستانی درهنر معماری بود به عبارت بهتر، کاررا با دست خالی شروع کرد. اسلام هنگامی که اداره امور امپراتوری وسیع خود را به دست گرفت می بایست خواهی نخواهی به تمام نیازمندیها پاسخ می داد. ساخت بنا هم یکی از آنها بود. بنابراین هر چه از عوامل ومصالح معماری در اطراف خود یافت به کار گرفت ، بدون آنکه نظری نسبت به انتخاب آنها داشته باشد و بدون آنکه اقتضای انتخاب کردن وجود داشته باشد یا بخواهد انتخاب کند. در مرحله اول تمام اقسام طاق را همچون طاق سوری،رومی، بیزانسی و ایرانی را مورد استفاده قرار دارد وستونها وجزرها،آجر وسنگ مرمر، موزائیک،نقاشی ،حجاری وتمام طرق ساختمان وتزئین را که در کشورهای مفتوحه معمول بود، به کار برد. در آغاز کارفقط فرمان می داد و سفارش می کردولی در چگونگی کار مداخله نمی کرد. اما کمی بعد در راه تربیت وتکامل کارپیشرفت کرد وطولی نکشید که در آنچه از دیگران تقلید کرده بود تجدید نظر کرد و آنهایی را که با ماهیت ومقتضای او سازگاری نداشت وغریب می نمود و یا با سلیقه اش منطق نبود، حذف کرد و درواقع از کسوت سازنده به کسوت معمار ارتفاع یافت[5].

به طور کلی بناهای دوره اسلامی را میتوان به دو گروه عمده تقسیم کرد:

1-بناهای مذهبی. شامل مساجد، آرامگاهها، مدارس، حسینیه ها،تکایا ومصلی ها

2-بناهای غیرمذهبی شامل پلها، کاخها، کاروانسراها ، حمامها، بازارها ، قلعه و آب انبارها

هنر اسلامی بیشتر به ابنیه ای مانند مساجد، عبادتگاهها،زیارتگاه ها و امامزاده ها می پرداخت. مرکز هر آبادی وجمعیتی مسجد بود که در اطراف آن مراکز و اماکن ضروری، تعلیماتی ،عام المنفعه ،تشریفاتی وسپس بازار و خانه ها قرار می گرفتند.

فهرست مطالب

مقدمه................................................................... 1

هنرومعماری دوران قاجار....................................................... 10

موقعیت مکانی امامزاده زید................................................. 17

سلسله نسبت امامزاده زید................................................... 25

بقعه امامزاده زید وهنرهای تزئینی آن.................................... 28

نوع بهره برداری از بقعه امامزاده زید.............................................. 40

شرح حال آصف الدوله (بانی حرم وگنبد امامزاده زید)........................ 41

موقعیت مکانی امامزاده یحیی................................................. 55

سلسله نسب امامزاده یحیی............................................ 56

نوع بهره برداری از بقعه امامزاده یحیی............................. 67

طرح حفاظتی امامزاده زید..................................................... 68

ضوابط طرح حریم حفاظتی منطقه بازار تهران.............................. 69

پیشنهادات حفاظتی و مرمتی................................................. 73

فهرست منابع........................................................................ 76




موضوع مطلب :


جمعه 94 بهمن 30 :: 2:42 عصر ::  نویسنده : محسن گروسی
کسب درآمد از اینترنت با قیمت باور نکردنی
دسته بندی کسب درآمد اینترنتی
بازدید ها 5
فرمت فایل rar
حجم فایل 24750 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50
کسب درآمد از اینترنت با قیمت باور نکردنی

فروشنده فایل

کد کاربری 2007
کاربر

کسب درآمد از اینترنت با قیمت باور نکردنی

 

 

 

تا به حال به این فکر کرده اید که از محیط اینترنت درآمد کسب کنید ، ما به شما این نوید را می دهیم با کمی تلاش پشتکار به درآمدی بالا و میلیونی برسید اگر نکات نرم افزار آموزشی ما را به دقت بررسی نمایید

از مزایای این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بدون نیاز به داشتن سرمایه اولیه

بدون نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی

تمامی راه حل های ممکن برای کسب درآمد

 

با دوساعت کار در روز درآمد بالایی کسب کنید ، این مجموعه علاوه بر اینکه به مهم ترین نکات درباره کسب درآمد پرداخته است حاوی اطلاعاتی است که از استادان کسب درآمد خریداری شده اما شاید بپرسید چرا با این قیمت؟

در جواب باید گفت که هرآن چیزی که برای دیگران می پسندی برای خود نیز بپسند من هم دوست دارم اون چیزی که یاد گرفتم به دیگران یاد بدم

 

 

اما این آموزش فقط درباره کسب درآمد نیست

در این آموزش شما با بازارایابی ، تکنیک های فروش ، سئو سایت و دیگر مطالب آشنا خواهید شد

این نرم افزار آموزشی در پنج فصل جمع بندی شده است و پسوند فایل iso میباشد که شما میتوانید حتی با winrar این نرم افزار را باز کنید

با به کارگیری آموزش ها به درآمد فوق العاده برسید

مزیت دیگری که این نرم افزار برای شما دارد این است که علاوه بر اینکه در محیط اینترنت به کسب درآمد مشغول می شوید میتوانید در محیط بیرون نیز به کسب درآمد بپردازید اما چگونه دو کار را با هم انجام دهید؟

در جواب باید گفت که بسیار ساده است شما با کمی تلاش در ماه اول یا دوماه اول کار خودتون رو به پایان میرسونید و سیستم برای شما به صورت اتومات درآمد خواهد داشت حال فضای اینترنت را رها میکنید و به تبلیغات را در فضای بیرون ادامه می دهید بدین صورت شما به درآمد بالا دست خواهید یافت




موضوع مطلب :


نمونه سوالات آزمون مهارت دوره سرویس ونگهداری خودرو در فنی و حرفه ای داری 40 سوال همراه با پاسخنامه
دسته بندی نمونه سوال آزمون
بازدید ها 4
فرمت فایل doc
حجم فایل 9 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 7
نمونه سوالات آزمون مهارت دوره سرویس و نگهداری خودرو در فنی و حرفه ای

فروشنده فایل

کد کاربری 1046
کاربر

نمونه سوالات آزمون مهارت دوره سرویس ونگهداری خودرو در فنی و حرفه ای داری  40 سوال همراه با پاسخنامه

 

بخشی از سوالات :

--------------------------------------------------------------------------------------------------

1-برای پرداخت کردن سطوح تخت از کدام سوها نهای زیر استفاده می شود؟

الف)نیم گرد       ب)تخت          ج)گرد           د)مثلثی

2-دقت کولیس میلی متری کدام گزینه زیر میتواند باشد؟

الف)05/0        ب)20/0         ج)1         د)50 /0

3-در اتومبیل اولین جایی که روغن تصفیه می شود ......... است؟

الف)ورودی اویل پمپ           ب)  فیتر روغن     ج) خروجی اویل پمپ    د) فشنگی روغن

4- علت ترکیدن فیلتر روغن .........؟

الف) کثیفی روغن     ب) جنس روغن     ج) خرابی سوپاپ بای پاس          د) هیچ کدام

  1. کدام وسیله زیر پرمصرف ترین جرین برق در خودرو می باشد؟

الف) استارت   ب)کوییل     ج)  دلکو    د)هیچکدام

  1. وظیفه فشنگی روغن چیست؟

الف)ااتصال جریان برق منفی با افزایش فشار روغن   ب) ااتصال جریان برق منفی با کاهش فشار روغن            

 ج) ااتصال جریان برق مثبت با افزایش فشار روغن  د) ااتصال جریان برق مثبت با کاهش فشار روغن 

7-وظیفه روغن موتور.............؟

الف) جلوگیری اززنگ زدگی      ب) جلوگیری ازساییدگی    ج) آببندی قطعات      د)همه موارد

8-علت روغن ریزی در موتور.......؟

     الف) گرفتگی کانالها        ب) خرابی فیلتر     ج) خرابی کاسه نمدها واورینگی ها       د)هیچ کدام

     9- از نشانه های افزیش فشارروغن درموتور.........؟

     الف)  روشن شدن وسوختن لامپ روغن    ب)نشتی مرتب ازکاسه نمدها    ج)سیاه شدن روغن                                                                                                                                                                                                                

                                                         د)هیچکدام

 




موضوع مطلب :


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >