سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
درباره وبلاگ

لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 453
  • بازدید دیروز: 573
  • کل بازدیدها: 102802



فایل و پروژه دانشجویی
صفحه نخست                  ATOM                 عناوین مطالب            نقشه سایت
دوشنبه 94 بهمن 19 :: 11:45 عصر ::  نویسنده : محسن گروسی
دانلود ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها 0
فرمت فایل word
حجم فایل 2529 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

فروشنده فایل

کد کاربری 19093
کاربر

ترجمه مقاله پروتئین های محرک و حرکت

این مقاله  هم انگلیسی و هم فارسی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

پروتئین های محرک و حرکت

اسکلت سلولی به شکل یک داربست است، که در طول آن پروتئین-های محرک می توانند حرکت کنند. این پروتئین ها، انرژی شیمیایی مربوط به هیدرولیز ATP را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. حرکت، یک جهتی است، یا از منفی به مثبت و یا بالعکس می باشد. سیستم های خیلی مهم عبارتند از میکروفیلامنت/میوزین و میکروتوبول/کینزین و دینامین.

 

12.1 میوزین در امتداد رشته های  اکتین حرکت می کند

بشر 13 ژن میوزین دارد، اما تنها وظایف میوزین 1، 2 و 5 شناخته شده است. میوزین 2 برای انقباض  عضلات  و تقسیم سیتوپلاسمی ، میوزین 5 برای حمل و نقل آب دانک (کیسه های کوچک) داخل سلولی در امتداد میکروفیلامنت، میوزین 1 در غشای پلاسمایی با دسته های اکتین در ریزپرزها در تعامل است.

 

12.1.1ساختار میوزین

همه ایزوفرم های میوزین شامل یک سر N ترمینال و یک دم (انتها) C ترمینال با اندازه های مختلف می باشد (شکل 12.1را ببینید). در میوزین 2 و 5، بخش های مارپیچ در دم، به شکل دیمر تعامل دارد، مولکول های میوزین 1 این بخش را ندارد و تنها باقی می ماند. دم میوزین 1 و 5 به غشاء متصل است. تراکم دم ها در میوزین 2 به شکل یک ساختار بزرگ سوپرمولکولی، با رشته های ضخیم است.

چند مولکول زنجیره ای منظم سبک به مناطق گردن میوزین ها متصل می شود، آنها نقش تنظیمی دارند و به کلسیم متصل می باشند. در میوزین 1 و 5 آنها شامل کالمودولین می باشند.

سر، پایان کار میوزین است، آن شامل مکان های اتصال اکتین و ATP می باشد. فعالیت مرتبط با  ATPase میوزین، اکتین فعال می باشد.

شکل 12.1 منظره استریو ساختار بلورین شکل اشعه X از مناطق سر و گردن میوزین 2 عضله گوش ماهی، بدون حد (بالا، کد PDB 1DFK) و با حد (پایین، کدPDB 1DFL) ADP+ وانادات (آنالوگ (ATP-. منطقه دم به وسیله تیمار پروتئاز با اجازه تبلور حذف شد. مولکول ها حدودی جهت گیری مشابه داشته اند.توجه داشته باشید که تغییرات کنفورماسیونی، به محض اتصال-ATP تغییر می کند.




موضوع مطلب :